Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Filmkritika képes leírás - Online Mozi - Moziflmek.tlap.hu
részletek »

Filmkritika - Online Mozi - Moziflmek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: onlinemozi.tlap.hu » Filmkritika
Keresés
Találatok száma - 4 db
Cinemani

Cinemani

Filmkritikák és filmhírek. A Cinemani arra született, hogy ezen keresztül kalauzoljalak el titeket a mozgókép útvesztőiben és útmutatást nyújtsak arra vonatkozóan, hogy mely filmek kihagyhatatlanok, illetve melyeket kerüljétek el messzire. Megosztom veletek filmkritikáimat, illetve hírt adok az aktuális premierekről és a filmvilágot érintő érdekességekről.

Film trailer kritika

Film trailer kritika

Az oldal 2009. májusában jött létre és napi többszöri frissítéssel publikál mozi és dvd filmekkel kapcsolatos híreket, kép és videóanyagokat. Az oldal célja, hogy a filmkedvelő közönségnek egy olyan helyet teremtsen, amit rendszeresen felkeresve mindig megtalálja kedvenc alkotásit.

Media addict

Media addict

Habár elsősorban a sorozatok szerelmese vagyok, néha, ahogy időm engedi filmeket is megtekintek. Elsősorban a könyvekből készült filmeket részesítem előnyben, de egy jó vígjátéknak vagy drámai produktumnak én sem állok ellen hosszútávon. Ha nem tudod, hogy melyik filmet nézd meg egy borongós szombati délutánon, akkor azt javaslom pörgesd végig a lenti kritikák valamelyikét, hátha meghozom valamihez a kedvedet.

Moziverzoom

Moziverzoom

Magyarország nem hivatalos, filmkritika oldala. Top 10 filmkritika. Kritikák régi és nem régi esetleg premier filmekről. Olvasd el a legújabb filmek kritikáit és szavazz regisztráció nélkül, kényelmesen! Légy szerkesztő ha gondolod, írj egy kritikát te is.

Tuti menü