Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Sorozatok képes leírás - Online Mozi - Moziflmek.tlap.hu
részletek »

Sorozatok - Online Mozi - Moziflmek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: onlinemozi.tlap.hu » Sorozatok
Keresés
Találatok száma - 4 db
Online sorozatok

Online sorozatok

Online sorozatok a sorozat menüpont alatt érhető el. A weboldal egy tematikusan kategorizált, más weboldalak tartalmi elemeit megjelenítő, közvetítő szolgáltatás. Szolgáltató szerverei nem tárolnak audió, illetve videó fájlokat, kizárólag videómegosztó weboldalakról beágyazott tartalom érhető el.

Series crumbs

Series crumbs

Sorozat figyelő - Kövesd nyomon sorozataid új epizódjának megjelenését. Friss hírek és előzetesek a forgatásról. Főleg ezekről a sorozatokról van szó: Boardwalk Empire Breaking Bad Bunheads Continuum Dallas Doctor Who Eastbound and Down Falling Skies Game of Thrones GCB Mad Men Necessary Roughness Psych Silent Witness Spartacus: Vengeance The Killing The Newsroom Torchwood True Blood Veep Weeds Wilfred.

Sorozat guru

Sorozat guru

Nálunk látott vagy csak külföldön menő sorozatokról , arról hogy hogy indultak és fejlődtek meddig jutottak, lesznek-e nálunk bemutatva, érdemes-e megnézni egyáltalán... Az oldal célja a hírközlés sok-sok ajánlóval és útbaigazítás a sorozatok terén.

Sorozatplanet

Sorozatplanet

Az oldal sorozatokkal foglalkozik, de ezt komolyan teszi. Találunk itt híreket a sorozatokról, színészekről, előzeteseket, sorozatnyitó elemzéseket, kritikát és ajánlókat. Bővebben az alábbi sorozatok évadkritikájait olvashatjuk: A számok ereje Revenge NCIS Los Angeles Family Guy Awake Person of interest Dr. House Supernatural Nikita Hart Dixie Smash Két pasi meg egy kicsi Így jártam anyátokkal Fringle Agymenők Vámpír naplók Last man standing New girl Castle...

Tuti menü