Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Blog filmekről képes leírás - Online Mozi - Moziflmek.tlap.hu
részletek »

Blog filmekről - Online Mozi - Moziflmek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: onlinemozi.tlap.hu » Blog filmekről
Keresés
Találatok száma - 6 db
Baaad movies

Baaad movies

Sziasztok! A blogon olyan filmekről készítünk bemutató videókat, amik finoman szólva szánalmasak, illetve olyan filmeket is igyekszünk bemutatni, melyek magas színvonaluk ellenére nem kaptak elég elismerést és/vagy figyelmet ('gyöngyszemek'). Emellett találhattok cikkeket mindenféléről, de leginkább filmekkel kapcsolatban.

Horror mirror

Horror mirror

Vér és Belsőség Kevésbé ismert horror filmek ismertetése, kritikája, DVD ajánló, továbbá vér és halál minden mennyiségben, 'sznobhatás' nélkül. Nem mindenki kedveli ezt a műfajd de az ínyenceknek ajánlott.

Megneztem

Megneztem

Ez a blog filmekről és más eseményről ad beszámolót és véleményt , melyhez az olvasók is hozzáteszik a megjegyzéseit. Van facebook oldala is ahol még több véleménymegosztás szól a filmek - színészek világáról.

Minden nap egy jó film

Minden nap egy jó film

Üdvözöllek a Minden nap egy jó film-en! Manapság jól meg kell gondolnia az embernek, hogy mire áldoz értékes szabadidejéből. A mai felgyorsult világban egyre több és több olyan alkotás születik - legyen szó bármely művészeti ágról -, ami még annyit sem ér, hogy pillantásunkat rávessük. Jelen blog a filmek világából segít kiválasztani azon darabokat, amelyek abszolút megérdemlik a figyelmet, messze kitűnnek a tömegből, és nem egyszer klasszikusokként tartatnak számon. Minden nap egy-egy új gyöngyszem kerül terítékre, képpel vagy trailerrel és egy rövid véleménnyel, leírással. Kellemes nézelődést és jó filmezést!

MoovieMania

MoovieMania

A MoovieMania, a filmekről fog szólni. Filmekről mondjuk el a véleményünket, észrevételeinket, egyszóval filmkritikák, filmbemutatók is lesznek videó vagy írás formájában. Ha bármi kérdésetek van vagy filmeket ajánlanátok vagy küldenétek, akkor megtehetitek bátran.

Movie Tank

Movie Tank

A Movie Tank egy filmekkel, tévésorozatokkal, és időnként könyvekkel, képregényekkel, valamint zenei albumokkal is foglalkozó blog. Színvonalas, részletes elemzéseket olvashattok a legújabb premierfilmekről, és régebbi alkotásokról egyaránt.

Tuti menü