Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Fórumok az online filmekről képes leírás - Online Mozi - Moziflmek.tlap.hu
részletek »

Fórumok az online filmekről - Online Mozi - Moziflmek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: onlinemozi.tlap.hu » Fórumok az online filmekről
Keresés
Találatok száma - 4 db
Elit Fórum

Elit Fórum

Az Elit Fórum Elit Warez néven alakult 2004-ben. A warez akkoriban fénykorát élte; magában foglalta a közösséget, a letöltési lehetőséget és a segítséget egymásnak. Ma facebook-ot használunk, torrent oldalakat és segítséget is ritkán kell kérnünk, mert a google-ban szinte mindenre választ kaphatunk. Mint minden nagyobb oldal életében, úgy a miénkben is voltak buktatók. A vezetőség a fennállás óta teljesen lecserélődött - az oldal tulajdonosát kivéve. Volt aki egymaga alapított másik warez oldalt és voltak olyanok is akik egyszerűen kiváltak és hoztak létre más néven ugyanazon alapokra egy oldalt. Az immár 11 éves fennállásunk alatt tehát sokmindenen mentünk keresztül és az internetes társadalom is jelentősen megváltozott, de sokmindenki nagy örömére itt vagyunk és nem is áll szándékunkban odébb állni.

Filmkedvelők klubja

Filmkedvelők klubja

A MagyarOnline Kárpát-medencén kívül élő magyarok, magánszemélyek és szervezetek kezdeményezésére jött létre. Szerkesztőink, munkatársaink megtalálhatók a világ számos nagyvárosában. Keresd a Filmkedvelők klubja...csak filmekről általában fórumot.

Online mozi

Online mozi

Külföldi filmek: Minden formátumban! Magyar szinkronos filmek! A magyar feliratos filmeket egy másik kategória tartalmazza ezen a kategórián belül. Alfórumok: 2012-es filmek, Magyar feliratos filmek, 2011-2010-es filmek, 2009-2008-as filmek, 2007-2006-os filmek, 2005-2000-es filmek, 90-es évekbeli filmek, 80-as évekbeli filmek, 1979-es és korábbi filmek.

Sgforum a filmekről

Sgforum a filmekről

Mint minden fórum itt is a felhasználók egymásnak segítenek abban a célban hogy a interneten elérhető filmekhez igény szerint mindenki hozzájusson , de ha gondja van akkor meg a probléma elhárításában segítenek.

Tuti menü