Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Online Mozi - Moziflmek linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Online Mozi - Moziflmek képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: onlinemozi.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 92 db
AC3 audio decoder

AC3 audio decoder

AC3 is a must have in every codec pack and it is one of the best in its class, as it can be associated with PCM, LPCM, DVD and SPDIF stream as well by using its System tab section. The AC3 Filter also allows you to play WAV files with AC3 and DTS streams, ripped from multi-channel AudioCD without needing to convert those files. AC3 Filter processes audio streams actively, offering users virtualized surround sound and down-mixing capabilities (it enables users to match the number of audio channels to the speaker configuration).

ACE Mega CodecS Pack

ACE Mega CodecS Pack

A csomagban megtalálhatóak azok a CoDecek (kódolók és dekodolók), melyek videók nézéséhez szükségesek. Tartalmaz néhány, a valósidejű felvételhez szükséges mpeg kódeket, szűrőt és felhasználói programot.

Adobe Flash Player

Adobe Flash Player

Download free Adobe Flash Player software for your Windows, Mac OS, and Unix-based devices to enjoy stunning audio/video playback, and exciting gameplay. Install the free McAfee Security Scan Plus!

Animare

Animare

Az oldalon rengeteg érdekes dolgot találhatunk. A tv-k műsora csak egy kis szelet pl. műsorajánló vagy játék is van az oldalon. Van hbo adója? Hbo premier listában azok a műsorok láthatóak, melyek az utóbbi hónapokban először kerülnek levetítésre valamelyik HBO csatornán. Regisztráció után egyéb hasznos dolgok érhetők el.

Artisjus

Artisjus

Az Artisjus küldetése a zeneszerzők, szövegírók, zeneműkiadók és írók egyesületeként, hogy szerzői jogaikat hatékonyan és átláthatóan kezelje, érdekeiket érvényesítse és információkkal lássa el őket, ezzel elősegítve műveik jogszerű felhasználását. Az Artisjus elkötelezett a szerzői jog legmagasabb szintű szakmai művelése iránt, annak szerzőközpontú és fenntartható modelljei mentén.

ASVA

ASVA

Az oldal, régi nevén (torrent razzia blog) egészen pontosan 2007. november 8-án, este 6-7 óra körül alakult meg. Ekkor kaptuk meg az első információt arról, hogy szerverlefoglalások történtek, és hogy komoly oldalak is buktak. Azért, hogy az embereket minél jobban, és gyorsabban tudjuk tájékoztatni, és hogy a sok téves információt megcáfoljuk, elhatároztunk, hogy elindítjuk a weboldalt...

AXN

AXN

A TV csatornán megjelent sorozatokat tudjuk online nézni, nagyon sokat HD minőségben is. A videók nem teljes sorozatot fognak át hanem csak az éppen aktuális hetet, de ha lemaradtunk valamilyen részről akkor megtekinthetjük később is akár többször is.

Baaad movies

Baaad movies

Sziasztok! A blogon olyan filmekről készítünk bemutató videókat, amik finoman szólva szánalmasak, illetve olyan filmeket is igyekszünk bemutatni, melyek magas színvonaluk ellenére nem kaptak elég elismerést és/vagy figyelmet ('gyöngyszemek'). Emellett találhattok cikkeket mindenféléről, de leginkább filmekkel kapcsolatban.

Cinemacity

Cinemacity

A Cinema City 1997-ben kezdte hazánkban mozi-üzemeltetési tevékenységét. A Cinema City Csepel volt az első multiplex, amelyet a vállalat a kelet-közép-európai régióban nyitott. Azóta több vidéki, majd budapesti bevásárlóközpont multiplexének üzemeltetése is a Cinema City nevéhez fűződik.

Hirdetés
Cinemani

Cinemani

Filmkritikák és filmhírek. A Cinemani arra született, hogy ezen keresztül kalauzoljalak el titeket a mozgókép útvesztőiben és útmutatást nyújtsak arra vonatkozóan, hogy mely filmek kihagyhatatlanok, illetve melyeket kerüljétek el messzire. Megosztom veletek filmkritikáimat, illetve hírt adok az aktuális premierekről és a filmvilágot érintő érdekességekről.

Comingsoon

Comingsoon

Check out the latest new movies coming soon to theaters and video games to come to market. Read latest buzz and watch exclusive trailers! Stay tuned daily for the latest movie trailers and previews, television series and game teasers, TV spots, clips and behind-the-scenes featurettes!

Divx web player

Divx web player

A DivX Web lejátszó lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy közvetlenül webböngészőjében nézzen videókat.DivX Web Player is a simple web browser extension that streams video in all the formats that matter, including HEVC up to 4K.

Divxmozi

Divxmozi

A DivX Mozi weboldalon ingyen nézhetsz filmeket és sorozatokat a belinkelt videomegosztó oldalakon keresztül. Rengeteg film és sorozat vár rád, nézz be nézd meg. Misztikus, sport, musical, sci-fi, horror, háborús, krimi... mindenki megtalálja a számára megfelelő kategóriát.

Download chip

Download chip

Az olyan codec mint a Cole2k Media Advanced Codec Pack tartalmaz minden olyan szükséges codecet, ami audió illetve videó lejátszáshoz szükséges lehet. De más sok is van amelyből gépigény szerint válogathatunk.

Dunatv

Dunatv

DunaTV videótára. Itt nem filmeket hanem élő és online műsorokat lehet nézni. Több ezer rögzített műsorból válogathatunk, kereshetünk. Az oldalon még műsorújság is van az aznapi film könnyű kiválasztásához.

EJI

EJI

Az Artistaművészek Szakszervezete, a Magyar Zeneművészek és Táncművészek Szakszervezete és a Színházi Dolgozók Szakszervezete, mint a Művészeti Szakszervezetek Szövetségének (a továbbiakban ˝Szövetség˝) az előadóművészek egyéni és kollektív jogainak érvényesítése szempontjából érintett tagszervezetei (a továbbiakban: ˝a Szövetség érintett tagszervezetei˝), az előadóművész tagjaik előadásaihoz kapcsolódó és a felhasználás jellege, illetve körülményei miatt egyedileg nem gyakorolható jogok érvényesítésére (a továbbiakban: ˝közös jogkezelés˝) a Szövetséget hatalmazták fel.

Elit Fórum

Elit Fórum

Az Elit Fórum Elit Warez néven alakult 2004-ben. A warez akkoriban fénykorát élte; magában foglalta a közösséget, a letöltési lehetőséget és a segítséget egymásnak. Ma facebook-ot használunk, torrent oldalakat és segítséget is ritkán kell kérnünk, mert a google-ban szinte mindenre választ kaphatunk. Mint minden nagyobb oldal életében, úgy a miénkben is voltak buktatók. A vezetőség a fennállás óta teljesen lecserélődött - az oldal tulajdonosát kivéve. Volt aki egymaga alapított másik warez oldalt és voltak olyanok is akik egyszerűen kiváltak és hoztak létre más néven ugyanazon alapokra egy oldalt. Az immár 11 éves fennállásunk alatt tehát sokmindenen mentünk keresztül és az internetes társadalom is jelentősen megváltozott, de sokmindenki nagy örömére itt vagyunk és nem is áll szándékunkban odébb állni.

Tuti menü