Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Média lejátszó képes leírás - Online Mozi - Moziflmek.tlap.hu
részletek »

Média lejátszó - Online Mozi - Moziflmek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: onlinemozi.tlap.hu » Média lejátszó
Keresés
Találatok száma - 8 db
Adobe Flash Player

Adobe Flash Player

Download free Adobe Flash Player software for your Windows, Mac OS, and Unix-based devices to enjoy stunning audio/video playback, and exciting gameplay. Install the free McAfee Security Scan Plus!

Divx web player

Divx web player

A DivX Web lejátszó lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy közvetlenül webböngészőjében nézzen videókat.DivX Web Player is a simple web browser extension that streams video in all the formats that matter, including HEVC up to 4K.

Kmplayer

Kmplayer

Média lejátszó, aminek nagy mérete indokolt, mivel minden filter/codec benne van. XviD, DivX, AC3, H264, MPEG1, 2, AAC, WMA 7, 8, OGG... Tud BR, HD és DVD-t lejátszani, onlineTV-t befogni, számtalan lehetőség és beállítási lehetőség, ha van kedved próbáld ki.

Kodi Xbmc

Kodi Xbmc

Az xbmc egy szabad és nyílt forráskódú, cross-platform digitális médialejátszó és Htpc szoftver, melyet úgy alakítottak ki, hogy könnyen vezérelhető legyen akár egy távirányítóval is. A grafikus felhasználói felület kialakítása lehetővé teszi, hogy könnyen és gyorsan hozzáférjen a képekhez, videókhoz, zenékhez és podcastokhoz, akár a számítógépen, hálózaton vagy optikai lemezeken tárolja őket. Beépített plug-in menedzserrel is rendelkezik.

QuickTime

QuickTime

A QuickTime az Apple által fejlesztett ingyenes, elsődlegesen média fájlok lejátszására alkalmas programcsomag, amely Mac és Windows-alapú platformon használható. Képes Internetes Streaming Audio és Video tartalmak lejátszására is. A szoftver tartalmaz böngésző plugin-t is, mellyel QuickTime formátumú Audio- és Videó állományokat tekinthetünk meg webböngészés közben.

RealPlayer

RealPlayer

A RealPlayer egy ingyenes több platformon futtatható médialejátszó program, mely elsősorban a RealMedia médiaformátumok lejátszására készült, de mára már szinte az minden médiaformátum lejátszására alkalmas. Internetes TV adásokat is tudunk vele nézni, vagy online rádióadásokat hallgatni. A RealPlayer egy böngésző plugint is tartalmaz, ami elengedhetetlen böngészéskor bizonyos videó formátumok megtekintéséhez.

Vlc

Vlc

Media player, ami azért nagy, mert az összes codec benne van. Extrém mértékben testre szabható, és szinte mindent le tud játszani, legyen az audio vagy video fájl. Könnyű használni és sok operációs rendszeren működik.

Windows Media Player

Windows Media Player

A Windows Media Player programmal könnyedén lejátszhatjuk és kategorizálhatjuk filmjeinket, videóinkat. A média fájlok lejátszásán felül meg is oszthatjuk videótárunkat, vagy akár felmásolhatjuk hordozható Flashdrive-ra. A Windows Media Player alkalmazásban online Internetes CD tárból válogatunk, ingyenesen letölthetünk zenei albumokat illetve a legújabbakat meg is vásárolhatjuk.

Tuti menü