Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
TV - Mozi műsor képes leírás - Online Mozi - Moziflmek.tlap.hu
részletek »

TV - Mozi műsor - Online Mozi - Moziflmek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: onlinemozi.tlap.hu » TV - Mozi műsor
Keresés
Találatok száma - 9 db
Animare

Animare

Az oldalon rengeteg érdekes dolgot találhatunk. A tv-k műsora csak egy kis szelet pl. műsorajánló vagy játék is van az oldalon. Van hbo adója? Hbo premier listában azok a műsorok láthatóak, melyek az utóbbi hónapokban először kerülnek levetítésre valamelyik HBO csatornán. Regisztráció után egyéb hasznos dolgok érhetők el.

Cinemacity

Cinemacity

A Cinema City 1997-ben kezdte hazánkban mozi-üzemeltetési tevékenységét. A Cinema City Csepel volt az első multiplex, amelyet a vállalat a kelet-közép-európai régióban nyitott. Azóta több vidéki, majd budapesti bevásárlóközpont multiplexének üzemeltetése is a Cinema City nevéhez fűződik.

Est

Est

Ezen az oldalon a napi TV-műsor olvasható. Magazin részben friss híreket olvashatunk a filmvilágból. Napi ajánló abban segít, hogy országszerte megszervezett programokból válogassunk. Lehet a keresésben külön keresni gyerekműsorokat vagy sportot vagy filmet igy gyorsan kiválasztható a kívánt csatorna.

Fportal

Fportal

Ezt az oldalt azért hoztuk létre, hogy a nagyobb mozikban vetített filmekről könnyen lehessen informálódni, tájékozódni a bemutatókról, előzetesekről, illetve egyszerűen jegyet lehessen foglalni az előadásokra. Jelenleg a mozikban vetített filmek listája, mozifilm előzetesek, és jegyrendelés az oldalon.

Friss hírek TV műsor

Friss hírek TV műsor

A hírek frissen tálalva a legjobbak! TV csatorna lista kategóriánként, vagy tv adónként is elérhető. Aktuális tv műsor és időjárás előrejelzés ill. friss hírek. Az oldal a legfrissebb híreket kínálja, közel 120 hírforrásból. A hírek kategóriánkénti rendezése és időrendben való megjelenítése megkönnyíti, átláthatóvá teszi a hírek folyamát.

Port

Port

Következő témában kínál online műsorújságot: TV, Mozi, Színház, Fesztivál, Zene, Kiállítás, Gyerek, Sport, Rádió. - Port was established in 1996. The company has been engaged in regularly collecting, editing, translating television, cinema, theatre and concert programme information, sorting them into database and publishing the information on the web. port collects its programme information data from official and primary sources such as TV channels, cinemas, theatres and film distributors on the one hand and also creates some of its own content, like reviews of films, photos of concerts, buildings and restaurants as well as videos of theatre performances.

TV műsor minden napra

TV műsor minden napra

Tv műsor célzottan. Mintha újságot olvasnánk, azzal az eltéréssel, hogy van lehetőség kiválasztani, mely műsorok érdekelnek. Most mi megy a tv-ben vagy napibontás vagy csatornák szerint is lehet keresni, igy nagyon egyszerűen találhatunk tv műsort estére.

Tvmusor

Tvmusor

Az oldal, ahol mindent megtudhatsz kedvenc filmeidről, színészeidről! Többek között: - Nézd meg, milyen filmeket mutatnak be a közeljövőben a magyar mozik. - Mely színészek ünneplik éppen ma születésnapjukat. - Szavazz a kedvenc filmeidre, színészeidre, hogy előrébb jussanak a toplistákban. - Állíts be színész-figyelőt kedvenc színészeidhez, hogy azonnal tájékoztathassunk téged róla, amint új filmje kerül katalógusunkba! - Olvasd el mások véleményét a fórumokon, és oszd meg te is véleményedet! Persze ezeken kívül még temérdek érdekes dolgot találsz az oldalon.

Tvmustra

Tvmustra

Az oldal tele a tv-k műsorával. Semmi csicsa, csak tv műsor, könnyen áttekinthető felület, minden tv adó egy oldalon, és az időcsíkon egyszerűen követni lehet, hol milyen műsor megy éppen. Ha letisztult oldalt keresel tv műsorral ez a te oldalad.

Tuti menü