Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Videotárak képes leírás - Online Mozi - Moziflmek.tlap.hu
részletek »

Videotárak - Online Mozi - Moziflmek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: onlinemozi.tlap.hu » Videotárak
Keresés
Találatok száma - 9 db
Dunatv

Dunatv

DunaTV videótára. Itt nem filmeket hanem élő és online műsorokat lehet nézni. Több ezer rögzített műsorból válogathatunk, kereshetünk. Az oldalon még műsorújság is van az aznapi film könnyű kiválasztásához.

Hotdog

Hotdog

Egy oldal ahol sok minden zajlik, ugyanis nem csak egy videomegosztó oldal hanem blog is.Itt filmekről is csevegnek, de van chat is és magazinok, ill. sok minden más, ami segít a filmek választásánál.

Indavideo

Indavideo

Van egy filmes részleg is ahol rendes filmek vannak, de zömében rövidebb - hosszabb videók széles palettából kínálnak néznivalót. Van lehetőség hogy saját videónkat is feltöltsük az oldalra. Az oldal az index üzemeltetése alatt áll ahol nem csak videókkal foglalkoznak.

MTV videotár

MTV videotár

MTV létrehozott egy valódi videótárat. Itt megtekinthetők a régi filmek - rajzfilmek - dokumentumfilmek széles tárháza. Könnyen használható, kereshető, nosztalgiázható. Az oldalon még aktualitások és képgaléria is helyet kapott.

Rtlklub most

Rtlklub most

Ha valamelyik műsort lekéstük akkor itt újra megnézhetjük. Műsoraik: Ajánló 1 perc és nyersz Barátok közt Bulvár52 Celeb vagyok, ments ki innent! Filmek Játékok Kultúra Magaz in Minifilmek Mónika show Műsorok Nemzeti vágta Pasik Riport Show Sorozatok S zombat esti láz További videók Vacsoracsata Műsorok Csillag születik

Stagevu

Stagevu

Bringing you the highest quality videos on the web using the DivX Plus Web Player. Igaz hogy angol oldal de ha a Advanced Video Search menüpontot választod akkor ott beállíthatod hogy csak a magyar nyelvű online filmeket keresse ki az oldalon. Tudunk keresni kategóriára, hosszra, felbontásra is.

Videakid

Videakid

Mivel gyerekeknek készült ne várjunk nagy kategória kínálatot , de elvárunk kézi szűrést hogy csak nekik szóló műsorok kerülhessenek elébük és szabadon böngésszék. Kategóriák : Animáció, Báb, Mese, Természet.

Vidobash

Vidobash

Sok rövidfilm kategorizált témakörökben szabadon megtekinthető sőt magunk is tudunk feltölteni videókat.Az oldal angol nyelvű, de nagyon hasonló felépítésű mint a Youtube így hát könnyedén böngészhető.Az oldalon videókon kívül képeket és játékokat is találunk.

YouTube

YouTube

A YouTube videómegosztó webhely, ahol a felhasználók videoklipeket tölthetnek fel és nézhetnek meg. Talán a legismertebb videómegosztó oldal, ahol rengeteg teljes estés film is megtalálható, akár magyarul is.

Tuti menü